Lees deze pagina voor

Teken- en schilderworkshops

Hou je van tekenen en schilderen en ben je op zoek naar een creatieve workshop voor jezelf of je kinderen? Neem dan een kijkje bij het aanbod van Praktijk Puntenslijper. De komende periode organiseer ik verschillende workshops waarvoor je kan inschrijven, alleen of met een vriendin.

Het belangrijkste is dat je zin hebt om lekker creatief aan de slag te gaan. En aan het eind van de workshop ga je natuurlijk met je eigen creatie naar huis.

Denk niet dat je heel creatief moet zijn of dat je goed moet kunnen tekenen om mee te kunnen doen. De workshops zijn zo opgebouwd dat het voor iedereen leuk is om te doen. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in en ontdek jouw eigen creatieve talent!

De workshops zijn ook heel geschikt als onderdeel van een kinderfeestje, een personeelsuitje of vrijgezellenfeestje. Een workshop op locatie is ook mogelijk. Neem gerust contact op over de mogelijkheden of als je nog vragen hebt.

Workshops voor kinderen

De workshop duurt 2 uur en is inclusief materiaal, ranja en iets lekkers.

Deze workshop is een leuke activiteit voor een kinderfeestje, minimaal 6 deelnemers. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en een datum te plannen.

De workshop wordt gegeven bij Praktijk Puntenslijper in Lochem. In overleg is een andere locatie natuurlijk ook mogelijk.

Workshops voor volwassenen

De workshop duurt 2,5 uur en is inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Deze workshop is heel leuk als onderdeel van een vriendinnen-uitje of een personeelsfeestje, minimaal 6 deelnemers. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en een datum te plannen.

De workshop wordt gegeven bij Praktijk Puntenslijper in Lochem. In overleg is een andere locatie ook mogelijk.

Meer weten over creatieve workshops?

Neem contact op voor meer informatie…