Lees deze pagina voor

Creatief Kinderfeestje Kind & Kunstenaar

Op jouw verjaardagsfeest zelf de kunstenaar zijn. Hoe vet is dat?! Of je nu zelf op doek een Unicorn schildert of een speciale postzegel, of zelfs in de stijl van een echte kunstenaar schilderen. Vooraf spreken we samen met welke thema we een schilderij gaan maken op jouw verjaardagsfeestje. Denk niet dat dit alleen voor meiden geschikt is, er zijn al heel wat jongens geweest die een leuk feestje gevierd hebben bij Praktijk Puntenslijper!

De kinderfeestjes zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Bij elk feestje staat het hebben van plezier voorop. Het kinderfeestje duurt twee uur, maar in overleg is er veel mogelijk. Uiteindelijk gaat elk kind, met een uniek, zelfgemaakt schilderij op doek, naar huis. Een kleurrijke herinnering aan een bijzonder moment!

De opzet van het kinderfeestje

We starten met een oefening om lekker los te komen en vieren zo ‘een feestje op papier’. Daarna maken we met een dobbelsteen en grappige opdrachten een leuke tekening voor de jarige. Als extra cadeautje! Tot slot gaan de kinderen, na een korte introductie over de kunstenaar en het onderwerp, aan de slag met maken van hun eigen kunstwerk.

Wat kan je verwachten?

Een gezellige middag waarbij de kinderen met veel plezier en betrokkenheid aan de slag gaan. Iedereen gaat trots en met een zelfgemaakt schilderij naar huis. Gebruik van goede materialen en deskundige begeleiding, ranja en iets lekkers.

Hoe werkt het?

  • Van te voren hebben we overleg over de invulling van de workshop. In overleg wordt de kunstenaar of het onderwerp gekozen.
  • Wil je iets extra’s, zoals bij voorbeeld een taartje eten of gelegenheid om cadeautjes uit te pakken dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Wat kost het?

De kosten zijn € 12,50 per kind bij deelname van minimaal 6 kinderen. Materialen, ranja en iets lekkers zijn hierbij inbegrepen. Als er speciale wensen zijn kan dit in overleg worden afgesproken, hiervoor kunnen extra kosten gerekend worden.

Meer informatie nodig? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Gegevens van het kinderfeestje

DD dash MM dash JJJJ
Tijd*
:
Er geldt een minimum van 6 kinderen die meedoen. Bij 10 of meer kinderen kan het niet op de vaste locatie van Praktijk Puntenslijper.

Uw gegevens

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.