Lees deze pagina voor
Praktijk Puntenslijper

Davis Counseling om beter te focussen

Auteur: (44) | 30 oktober 2016
We hebben veel gekleid en zo ben ik erachter gekomen dat ik echt een grote beelddenker ben. Het grappige is dat ik het wel bij mijn zoontje had herkend maar niet bij mijzelf.

Ik heb voor de Davis counseling gekozen omdat ik er een goed gevoel bij had dat het mij kon helpen bij bepaalde dingen wat ik lastig vind. Zoals:

  • verre afstanden rijden;
  • wat minder onzeker voelen;
  • onverwerkte dingen uit het verleden;
  • meer in het nu en gefocust.

Door Anneke haar goede begeleiding, geduld, begrip en rustige benadering voel je je gelijk op je gemak. We hebben veel gekleid, en zo ben ik erachter gekomen dat ik wel een grote beelddenker ben. Wat wel grappig is want had het wel bij mijn zoontje herkend. Maar niet van mijzelf.

En zo hebben we ook een punt vastgelegd dat mij meer rust geeft. Wanneer ik dingen vanuit dat punt bekijk en het werkt echt.

Ook heb ik bepaalde situaties gekleid van vroeger (waar ik blijkbaar toch nog last van had) en door het voor je te zien en de goede begeleiding heb ik het los kunnen laten. Dat ik er geen last meer van heb. Wat super fijn is. Heel cool hoe dat werkt.

Door de counseling word je sowieso meer bewust, meer focus, meer in het hier en nu en je blijft meer bij jezelf, wat hele belangrijke dingen zijn.

Dus ik ben heel blij dat ik deze counseling van Anneke heb mogen ontvangen. En dat ik er blijvend iets aan heb.

Klik hier voor een overzicht van alle reviews