Vier je verjaardagsfeestje bij Praktijk Puntenslijper!

Een schilderworkshop bij Praktijk Puntenslijper is een superleuke activiteit voor een kinderfeestje! In 2 uur tijd maken de kinderen een uniek kunstwerk. Een kleurrijke herinnering aan een bijzonder moment!

Workshop - RuimteavonturenMandala tekenen - Zonnekolama la James Rizzi - Knotsgekke gebouwena la Hundertwasser - Ontwerp je eigen postzegela la Hundertwasser - Bomena la Hunderwasser - De stad

En er is heel veel mogelijk: schilderen in de stijl van Hundertwasser, een mandala maken of een fantasieschilderij. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

De opzet van de workshop

  • We starten met een oefening om lekker los te komen en vieren zo ‘een feestje op papier’.
  • Daarna maken we met een dobbelsteen en grappige opdrachten een leuke tekening voor de jarige. Als extra cadeautje!
  • Tot slot gaan de kinderen, na een korte introductie over de kunstenaar en het onderwerp, aan de slag met maken van hun eigen kunstwerk.

Wat kan je verwachten van de workshop?

  • Een gezellige middag waarbij de kinderen met veel plezier en betrokkenheid aan de slag gaan
  • Iedereen gaat trots en met een zelfgemaakt schilderij naar huis
  • Gebruik van goede materialen en deskundige begeleiding
  • Ranja en iets lekkers

Hoe werkt het?

  • Van te voren hebben we overleg over de invulling van de workshop. In overleg wordt de kunstenaar of het onderwerp gekozen.
  • Wil je iets extra’s, zoals bij voorbeeld een taartje eten of gelegenheid om cadeautjes uit te pakken dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Wat kost het?

De kosten zijn € 12,50 per kind bij deelname van minimaal 6 kinderen. Materialen, ranja en iets lekkers zijn hierbij inbegrepen. Als er speciale wensen zijn kan dit in overleg worden afgesproken, hiervoor kunnen extra kosten gerekend worden.

Meer weten over een kinderfeestje bij Praktijk Puntenslijper?

Gebruik dit formulier om een kinderfeestje te reserveren of vragen te stellen over kinderfeestjes

Gegevens van het kinderfeestje

Geef de gewenste datum en tijd aan voor het feestje. We nemen contact met u op om de definitieve datum en tijd af te spreken.
Er geldt een minimum van 6 kinderen die meedoen. Bij 10 of meer kinderen kan het niet op de vaste locatie van Praktijk Puntenslijper.

Uw gegevens

Geef aan op welk nummer wij u mogen bellen om e.e.a. af te stemmen