Ontdek welke kunstenaar er in jou schuilt!

Praktijk Puntenslijper geeft tekenles aan kinderen van 5 jaar en ouder. De lessen zijn leuk en ontspannen. Elke week worden er leuke lessen gegeven waarin de kinderen kennis maken met verschillende materialen, technieken en kunstenaars.

In de lessen staat plezier hebben en nieuwe dingen leren en proberen voorop. Om dit te kunnen ervaren hoef je niet heel goed te kunnen tekenen of heel creatief te zijn. Met de juiste begeleiding en materialen maakt iedereen zijn eigen prachtige werkstukken!

Tekenlessen voor kinderen in Arnhem 

De lessen zijn op maandag, woensdag en donderdag. De lessen worden in blokken van meerdere weken aangeboden. In elk blok komen verschillende onderwerpen en thema’s aan bod zodat de lessen afwisselend zijn. Aan het eind van een of twee blokken kan je gratis meedoen aan de inhaalles. Zo kan je een gemiste les inhalen of heb je een leuke extra les!

 

In verband met het Coronavirus zal Praktijk Puntenslijper passende maatregelen nemen om er zo voor te zorgen dat iedereen in een zo veilige mogelijke omgeving kan komen tekenen.

Lestijden maandagmiddag

  • 5 – 8 jaar: 15.30 – 17.00

 

Lestijden woensdagmiddag

  • 5 – 8 jaar: 14.00 – 15.30
  • 9 – 12 jaar: 15.45 – 17.15

 

Lestijden donderdagmiddag

  • 9 – 12 jaar: 15.30 – 17.00

 

Heb je een Gelrepas? Dan ben je van harte welkom! Neem contact op dit te bespreken.

Programma Schooljaar 2019-2020

Voor het schooljaar 2019-2020 heeft Praktijk Puntenslijper 5 blokken met tekenlessen samengesteld. In elk blok gaan we met verschillende onderwerpen aan het werk zodat je veel dingen kan uitproberen, leren en oefenen. Er is altijd ruimte voor je eigen ideeën. Dus heb je een leuk idee of wil je graag iets specifieks leren tekenen. Geef het dan door!

Wil je eerst eens kijken of tekenen iets voor jou is? Geef je dan op voor een proefles!