Tekenlessen bij Praktijk Puntenslijper

Praktijk Puntenslijper gaat verhuizen. De locatie is nog niet definitief daar kan dus nog niets over bekend gemaakt worden. Wat wel zeker is dat de laatste lessen inmiddels zijn gegeven. In totaal heb ik vijf jaar tekenlessen, workshops en kinderfeestjes mogen geven in Arnhem Zuid. Het was een bijzondere en mooie tijd!

Het einde van de tekenlessen in Schuytgraaf betekent niet het einde van Praktijk Puntenslijper. In 2021 ga ik de praktijk op een andere locatie voortzetten. De reguliere tekenlessen in Arnhem zijn inmiddels afgelopen. Mocht je een verjaardagsfeestje willen vieren of een leuke workshop voor kinderen of volwassenen willen volgen dan is er veel mogelijk. In overleg kunnen we kijken waar we het feestje of de workshop kunnen houden. Ik kom daarvoor ook graag naar jou toe. 

Zodra de Praktijk op een nieuwe locatie weer helemaal is opgestart zal ik het nieuwe programma voor reguliere tekenlessen bekend maken. Wil je als eerste weten wanneer en waar er weer getekend kan worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!