Net als in 2016 staat ook “De gave van Dyslexie” weer in de top 10 van meest verkochte onderwijsboeken.

Dit boek over dyslexie is geschreven door Ron Davis, die met zijn methode inmiddels vele tienduizenden mensen heeft geholpen om ‘gewoon’ te kunnen lezen, schrijven en studeren.
Daarmee veroorzaakte hij een doorbraak in de behandeling van dyslectici en dyslexie in het algemeen.

Het dyslexie-syndroom kent een groot aantal variaties in symptomen. Om die reden geven experts een groot aantal verschillende definities.
De meesten herkennen kenmerken als letter voor letter lezen en spellen, schrijfvertragingen en het omdraaien van lettertekens. Andere symptomen zijn tijd- en plaatsverwarring, ongeorganiseerdheid en begripsproblemen.

Deze nieuwe editie is geheel herzien en aangevuld met nieuwe gegevens over de Davis-procedures en de Symbol Mastery-methode. De gave van dyslexie wordt gebruikt door diverse onderwijsinstellingen en ook door Praktijk Puntenslijper om Dyslexie problemen aan te pakken.

Ben je geïnteresseerd in dit boek dan kun je het bestellen in de Davis Webshop voor € 17,50. Wil je meer informatie over ondersteuning bij Dyslexie problemen met behulp van de Davis methode? Neem dan contact met me op.

De hele top 10 kun je bekijken op de website van Wij-Leren.nl