Wij hebben onze dochter van 14 de Daviscounseling laten doen omdat ze zelf heel vaak aangaf erg druk in haar hoofd te zijn, niet kunnen plannen/ organiseren en zich erg moeilijk kunnen concentreren. Als je haar 3 opdrachten gaf dan mocht je blij zijn als ze er 1 van uitvoerde. Hierdoor was ze vaak erg gespannen, snel boos en gefrustreerd.

Door een gesprek met Anneke kwamen we er al gauw achter wat het probleem kon zijn. Benthe is 5 dagen met Anneke aan de slag geweest en was zelf erg positief en enthousiast over de counseling. Voor ons was het natuurlijk even afwachten wat het resultaat zou zijn.

Het is nu een paar maanden geleden en er heeft zich wonder wel in deze maanden een zichtbare verandering voltrokken qua gedrag bij Benthe.

Benthe geeft zelf aan dat ze zich beter kan concentreren. Merkbaar voor ons is dat ze zelf nu haar dingen goed kan plannen zonder dat wij haar hier op attenderen. Een heel stuk positiever en vrolijker in de wereld staat omdat ze nu het gevoel heeft de dingen in de hand te hebben. Niet meer in paniek raakt omdat ze het overzicht kwijt is. En gegeven opdrachten uitvoert zonder dingen te vergeten.

Al met al kijken wij er erg positief op terug en heeft het voor Benthe zijn vruchten af geworpen.